Описание
Thermonex на BSN е доказан във времето термогенен фетбърнър, работещ еднакво добре както при програми за изгаряне на мазнини, така и при нужда от повече енергия. THERMONEX влиае положително на общото физическо състояние, стимулира мозъчната дейност и концентрация, контролира апетита и регулира функцията на тероидните хормони. BSN THERMONEX НЕ създава чувство за дискомфорт, наблюдавано при някои други суплементи от този тип.
THERMONEX Facts:
➡ Изгаряне на калории
➡ Намаляване на тегло
➡ Повишаване енергийните нива
➡ Подобрява общото физическо състояние
➡ Контролира апетита
➡ Стимулира мосъчната дейност и концентрация
 
Един от топ бърнарите в света Thermonex представлява формула от:

➡ Кофеин: кофеинът повишава енергийните нива, потиска апетита и глада, помага на ума и вниманието, подобрява нервномускулната дейност и стимулира термогенезата. Термогенезата представлява изгарянето на калории с отделяне на топлина. Кофеинът поддържа термогенезата съвместно със зеления чай.

➡ Екстракти от зелен чай: в зеления чай се съдържат вещества, наречени катехини, които стимулират термогенезата и окисляването ( изгарянето ) на мазнините, заедно с кофеина. Зеленият чай също притежава и антиоксидантни качества.

➡ Октопамин: Това е биогенен амин, използван, за да поддържа и подобрява термогенезата и другите действия на кофеина и зеления чай.

➡ Еводиамин 98 % : това е неароматен ванилоиден рецептор и е един от алкалоидите, които се съдържат в растението Evodia Rutaecarpa. При изследвания върху животни еводаминът намалява телесните мазнини, чрез стимулиране на термогенезата.

➡ Йерба Мате : В Южна Америка се използва като алтернатива на кафето. Източник е на кофеин и други метилксантини. Също така съдържа вещества, подобряващи ефекта на метилксантините. Добавя се към Thermonex по същите причини, както и октопаминът.

➡ Кора от портокал, източник на синефрин : той също е биогенен амин и се използва подобно на октопамина, с който е тясно свързан химически.

➡ Нарингин : съдържа се в цитрусовите плодове. Този биофлавоноид се използва, за да удължи действието на кофеина и другите метилксантини.

➡ L - тирозин : Тази естествена основна аминокиселина е включена в Thermonex, за да възстановява веществата медиатори ( норепинефрин ), отделяни от кофеина и другите съставки. Катехоламините участват в регулирането на нервномускулната дейност, вниманието, концентрацията и настроението.

➡ Йодотирозин и дийодотирозин : Това са две форми на тирозина, съдържащи минерала йод. Йодният тирозин се използва в синтеза на тироидните хормони. Така, тези две форми се включват в Thermonex, за да поддържат произвеждането на хормони от тироидната жлеза, изключително важни за цялостната обмяна и здраве на тялото.

Хранителната добавка Thermonex поддържа следните сегменти от пирамидата BSN:
➡ Контрол на теглотo
➡ поддръжка на физическата дейност

Начин на употреба : 3 таблетки два до 3 пъти дневно 30 минути преди хранене или физическо натоварнвае. Започнете с половин доза за да установите своята индивидуална доза. За да избегнете безсънието, не приемайте Thermonex 4 часа преди лягане. Приемайте повече вода. Не приемайте повече от 12 капсули на ден. Продукт известен още и като Thermonex 120 caps, Thermonex120caps, Thermonex 120 caps, Thermonex-120caps
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^